مقاله جنجالي اعتماد ملي و واکنش حاميان دولت به آن
مقاله تند و صریح حجتالاسلام رسول منتجبنیا عضو ارشد حزب اعتمادملی درباره آقای احمدینژاد و برخی اطرافیان وی که در شماره امروز روزنامه اعتمادملی منتشر شده؛ واکنش شدیداللحن رسانههای نزدیک به دولت را در پی داشته است. تا آنجا که برخی از این رسانهها خواستار توقیف روزنامه اعتمادملی شدند. شنیده ها حاکی است دستوری فوری برای توقیف این روزنامه ابلاغ شده است. همچنین به گفته روابط عمومی دادسرای کارکنان دولت و رسانهها، محمدجواد حق شناس مدیر مسؤول روزنامه به دلیل شکایت مدعیالعموم بازداشت شده است. [تصحیح از بالاترین]
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
احمدی نژاد پس از خروج از بیت رهبری: ايشان تصور ميكند من رئيسجمهور او هستم، من رئيسجمهور امام زمان(عج) ميباشم
ـ۲۵۴۷ کلیک
www.roozna.com
نمايندهاي از شوراي اسلامي، نقل ميكرد روزي در ملاقات رئيسجمهور با مقام معظم رهبري ايشان نسبت به اظهاراتش و وعده ظهور حضرت در دو سال ديگر مورد اعتراض شديد رهبري واقع شد و در جواب گفت: <كساني كه با ايشان در تماس هستند، گفتهاند> و پس از خروج از دفتر رهبري، اظهار كرده است: <ايشان تصور ميكند من رئيسجمهور او هستم، من رئيسجمهور امام زمان(عج) ميباشم>. شخصي نقل كرده است، روزي يكي از نزديكان رئيسجمهور من را دعوت به شركت در نماز جماعت آقا كرد و من به تصور اينكه امام جماعت، مقام رهبري است با او به محلي رفتيم. وقت نماز مشاهده كردم صف نماز تشكيل شد در حالي كه امام جماعت حضور ندارد و فقط سجادهاي پهن است، وقتي سوال كردم كه رهبري كي تشريف ميآورند؟ گفتند: هيس ! امام جماعت، حضرت ولي عصر(عج) است
عذرخواهی فراموش نشدنی منتجب نیا در صدا و سیما / مسیح علینژاد
ـ۷۲۷ کلیک
masihalinejad4.blogfa.com
«درست در روزهایی كه با یادداشت «آواز دلفین ها» به آسیب شناسی پدیده «نیاز» در جامعه و بهرهوری مسولان از این پدیده پرداختم و از این منظر سفرهای استانی آقای رئیس جمهور در روزنامه اعتماد ملی مورد نقد قرار گرفت، علاوه بر آقای كروبی جناب آقای منتجب نیا نیز در صفحه تلویزیون آقای ضرغامی ظاهر شدند و گوینده خبر اعلام تاسف و عذر ایشان ازچاپ یادداشت بنده را یاد آور می شد. اگر چه همان روزها از مصاحبه آقای كروبی با ایسنا و نوع موضع گیری ایشان از چاپ مقاله آواز دلفین ها در روزنامه آزرده بودم با این همه اما خوب می دانستم ملزومات كار حزبی و زنده نگاه داشتن روزنامه ، گاهی می طلبد كه روزنامه نگاری قربانی شود و با این توجیه خودم را قانع می كردم كه نه از عذرخواهی كروبی برنجم و نه از ناهمراهی دوستان اما با هزار توجیه هم نتوانستم خودم را قانع كنم كه چرا منتجب نیا وارد گود شد و به تعبیر خود از قلم به دستی ما شاكی شد وشكوه به رسانه های همسایه برد. ..... این روزهای دشوار نگرانی و سرشكستگی ایشان برای آنكه مبادا نوشته وی منجر به بستن رونامه و شرمساری در برابر روزنامه نگاران شود را من نیز تجربه كرده ام با این تفاوت كه من تریبونی به فراگیری صدا و سیمای جمهوری اسلامی و خبرگزاری ایسنا ندارم تا چون او نمك بر زخم بپاشم و نقد كنم نوشته ایشان را كه بدون هیچ قید هیچ منبع رسمی تنها با اتكا به اما و اگرها و نقل و قولها از رئیس جمهور سوالاتی را مطرح كرد كه دیگر هیچ جای دفاع برای روزنامه باقی نمی ماند. لذا در گوشه ای از این وبلاگ های فیلتر شده به نق زدن كوتاه بسنده می شود كه چرا شیخ قدرت ها و منتجب نیا و دیگران وقتی سیل میآید تا یكی را ببرد آنها دامن خویش بالا می كشند و در عین حال یك پس گردنی هم به غرق شده در آب می زنند بیآنكه بدانند این سیل همه را خواهد برد ...... حق شناس مدير مسوول اعتماد ملي هفته گذشته از شكايت مدعي العموم براي مطلب آواز دلفين ها خبر داد و در عين حال به من اطمينان داد كه از چاپ اين مطلب دفاع مي كند اما امروز كه خواندم از چاپ مطلب منتجب نيا در كسوت عضو ارشد حزب اعتماد ملي در روزنامه دفاع نمي كند دلم برايش سوخت و با اين همه دانستم كه انقدرها هم تنها نيستيم حتي اگر اقاي منتجب نيا نداند كه در دايره سياست امروز ايران هيچ فرقي بين او و من يك لا قبا نيست....»
دستور فوری برای توقیف «اعتماد ملی» به دلیل یادداشت قائم مقام کروبی
ـ۶۱۳ کلیک
www.tiknews.org
خبرگزاري انتخاب : این منبع آگاه در خصوص منبع دستور توقیف ارگان حزب اعتماد ملی گفت: به دستور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این موضوع در حال پیگیری است و خود این وزارتخانه در جلسه آتی خود با حضور مسئولین ارشد به ان رسیدگی خواهد کرد.
احمدی نژاد: رهبری تصور ميكند من رئيسجمهور او هستم، من رئيسجمهور امام زمان(عج) ميباشم.
ـ۸۷۸ کلیک
www.alef.ir
الف: در سال اول رياستجمهوري آقاي احمدينژاد، با دو واسطه نقل شد كه ايشان در سفر استاني به سيستان و بلوچستان و در پاسخ به اعتراض يكي از معاونين كه اعتبارات كشور محدود است و چرا اين همه وعدههاي دهها ميليارد توماني به هر شهر داده ميشود، گفته است: "نگران نباشيد دو سال ديگر امام زمان (عج) ظهور ميكند و همه مشكلات را حل ميكند." ب: نمايندهاي از شوراي اسلامي، نقل ميكرد روزي در ملاقات رئيسجمهور با مقام معظم رهبري ايشان نسبت به اظهاراتش و وعده ظهور حضرت در دو سال ديگر مورد اعتراض شديد رهبري واقع شد و در جواب گفت: "كساني كه با ايشان در تماس هستند، گفتهاند" و پس از خروج از دفتر رهبري، اظهار كرده است: "ايشان تصور ميكند من رئيسجمهور او هستم، من رئيسجمهور امام زمان(عج) ميباشم."
مدیر مسئول روزنامه اعتماد ملی بازداشت شد... بی بی سی
ـ۳۷۲ کلیک
www.bbc.co.uk
مدیر مسئول روزنامه اعتماد ملی، از مهم ترین روزنامه های جناح اصلاح طلب در ایران بازداشت شده است. روابط عمومی دادسرای کارکنان دولت و رسانه ها، دلیل بازداشت محمدجواد حق شناس، مدیر مسئول روزنامه اعتماد ملی را به دلیل شکایت مدعی العموم دانسته است. روزنامه اعتماد ملی در شماره امروز خود یادداشتی از رسول منتجب نیا، قائم مقام حزب اعتماد ملی منتشر کرده بود که حاوی انتقادهایی از محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران بود. گفته شده که مهدی کروبی، دبیرکل این حزب در حال حاضر در عربستان به سر می برد. طی هفته های گذشته نیز روزنامه تهران امروز که به جناح اصولگرای منتقد دولت نزدیک بود به دلیل انتشار برخی مطالب انتقادی علیه دولت توقیف شد.
چند روایت از ارتباط امام زمان با احمدی نژاد
ـ۲۷۱ کلیک
www.shahabnews.com
الف: در سال اول ریاستجمهوری آقای احمدینژاد، با دو واسطه نقل شد كه ایشان در سفر استانی به سیستان و بلوچستان و در پاسخ به اعتراض یكی از معاونین كه اعتبارات كشور محدود است و چرا این همه وعدههای دهها میلیارد تومانی به هر شهر داده میشود، گفته است: «نگران نباشید دو سال دیگر امام زمان (عج) ظهور میكند و همه مشكلات را حل میكند». ب: نمایندهای از شورای اسلامی، نقل میكرد روزی در ملاقات رئیسجمهور با مقام معظم رهبری ایشان نسبت به اظهاراتش و وعده ظهور حضرت در دو سال دیگر مورد اعتراض شدید رهبری واقع شد و در جواب گفت: «كسانی كه با ایشان در تماس هستند، گفتهاند» و پس از خروج از دفتر رهبری، اظهار كرده است: «ایشان تصور میكند من رئیسجمهور او هستم، من رئیسجمهور امام زمان(عج) میباشم!!» ج: پس از سفر به نیویورك و شركت در اجلاس سازمان ملل، در ملاقات با آیتالله جوادی آملی، اظهار كرده است: «هنگام سخنرانی هالهای از نور اطراف سر و صورت خود مشاهده كردم و همه مخاطبان میخكوب شده و مجذوب من گردیدند» كه مورد انتقاد و بیاعتنایی آیتالله جوادی آملی قرار گرفت و سیدی این ملاقات در سطح وسیع در میان مردم پخش شده است. د: بین خواص شایع است كه گاهی سر سفره خوراك، یك بشقاب و قاشق و چنگال را در جای خالی كنار گذاشته و اظهار میكنند این برای آقا امام زمان است. هـ : شخصی نقل كرده است، روزی یكی از نزدیكان رئیسجمهور من را دعوت به شركت در نماز جماعت آقا كرد و من به تصور اینكه امام جماعت، مقام رهبری است با او به محلی رفتیم. وقت نماز مشاهده كردم صف نماز تشكیل شد در حالی كه امام جماعت حضور ندارد و فقط سجادهای پهن است، وقتی سوال كردم كه رهبری كی تشریف میآورند؟ گفتند: هیس ! امام جماعت، حضرت ولی عصر(عج) است. و: اخیراً بارها در اظهارات رئیسجمهور، معاونین، مشاورین و... این جمله فراوان به كار میرود كه این دولت را امام زمان(عج) مدیریت یا اداره میفرماید. و موارد فراوان دیگر.
ربودن و ترور احمدی نژاد، داستان سرائی، یا واقعیت؟ (اکبر اعلمی)
ـ۳۹۶ کلیک
www.akbaralami.com
دکتر محمود احمدی نژاد در تشریح سفر اسفند ماه سال گذشته خود به عراق مسائلی را مطرح کرده اند که از ابعاد مختلف قابل تامل است و اگر بنده را هم متهم به افراد حاشیه ای آمریکائیان و یا همنوائی با آنها نکند، قصد دارم به عنوان یک شهروند ایرانی و کسی که دو دوره عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محلس بوده است، به تفصیل به نقد و بررسی اظهارات ایشان بپردازم؛ برخی از رسانه ها به نقل از يکي از روحانيون حاضر در جلسه اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، قسمتی از اظهارات دکتر احمدی نژاد را به این شرح منتشر کرده اند: " همزمان با سفر من به عراق، امريکايي ها قصد داشتند در يک برنامه حساب شده مرا ربوده و به امريکا منتقل کنند تا با بهانه جويي در مساله تروريسم براي بازگرداندنم از جمهوري اسلامي باج خواهي کنند". (1) اما خبرگزاری فارس همانروز به نقل از خبر تنظیم شده از سوی پايگاه اطلاعرساني رياست جمهوري، اظهارات احمدی نژاد را به شکل زیر منتشر کرد: " براساس اطلاعات موثق، دشمنان، طرح ربودن و ترور خادم ملت را در سفر به عراق برنامهريزي كرده بودند كه به فضل الهي با تغيير يكي دو برنامه در اراده و تصميم آنها تزلزل ايجاد شد و وقتي متوجه موضوع شدند كه عراق را ترك كرده بوديم و آنها همچنان مبهوت ماندهاند."(2) گرچه در خبر تنظیم شده از سوی پايگاه اطلاعرساني رياست جمهوري نامی از آمریکا به عنوان طراح ربایش و ترور احمدی نژاد به میان نیامده بود، اما رئیس جمهور درحاشیه مراسم افتتاح ایران کد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالي در خصوص طرح ربوده شدنش در عراق، در قالب عباراتی ، رسما انگشت اتهام ربودن و ترور خود را متوجه آمریکا کرده و گفت : "بنده مطلبي را مطرح كردم كه طرف اصلي كه دولت آمريكا بود و نمي توانست هيچ پاسخي در اين باره دهد"، "ما خبري را در خصوص عمل دولت آمريكا دادهايم، اما برخي در داخل در صدد تكذيب آن هستند"، "ما اسناد و مداركي در اين باره داريم كه اگر آمريكا و يا كسان ديگري بخواهند آن را تكذيب كنند به طور صريح آن ها را ارائه خواهيم كرد"(3). گرچه پیش از این یکی از خبرگزاری های دولتی به نقل از نشریه "کانتر پانچ" که وابسته به گروه های ضد جنگ است، خبر از دستور به کلی سری جرج بوش مبنی بر مجوز اقدام تهاجمی محرمانه علیه جمهوری اسلامی ایران و مقامات شاخص نظامی در منطقه ای به وسعت لبن...
اعتماد ملي در آستانه توقيف، کروبي در عربستان!
ـ۱۶۰ کلیک
www.irannewsagency.com
خبرنگار سايت خبري ايران به نقل از یک منبع اگاه گزارش داد: روزنامه اعتماد ملي به دليل درج يادداشتي در مورد رييس جمهور به قلم رسوال منتجب نيا، در استانه توقيف قرار دارد. به گزارش خبرنگار سایت خبری ایران(www.IranNewsAgency.com)، منتجب نيا در اين يادداشت سوالاتي را در مورد امام زمان (عج) از رييس جمهور پرسيده ونوشته است که احمدي نژاد پس از پايان ديدار با آِت الله خامنه اي و هنگام خروج از بيت رهبري، گفته است که ايشان (آيت الله خامنه اي) تصور مي کند من رييس جمهور او هستم در حالي که من رييس جمهور امام زمان هستم.
اعلمی:احمدی نژاد با طرح سناریوی ترور خود در پی کسب شخصیت کاریزماتیک برای خودش است!
ـ۱۲۲ کلیک
www.peykeiran.com
تجربه نشان داده است که این روش کم و بیش یکی از شگردهای احمدی نژاد برای پیشبرد برنامه ها و منویاتش است، به همین دلیل هم قبل از عزیمت به اجلاس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از آنها می خواهد که خبرنگاران را که مانند نگارنده این نوشتار از حیث معنویات قدری سست و دیر باورند و از درک عمیق گزینه دلخواه احمدی نژاد عاجزند، از جلسه محترمانه بیرون نمایند! دلیل دامن زدن به این قبیل مسائل هم این است که احمدی نژاد بخوبی می داند که در میان نخبگان و روشنفکران جامعه پایگاه در خور توجهی ندارد، از اینرو برای حفظ موقعیت خود و کسب موفقیت در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، بنحوی باید پایگاه متزلزل خود در میان روحانیت سنتی را تقویت کرده و بکمک آنها دوباره در میان توده های مردم نفوذ نماید و از آنجا که در تحقق شعارهای توده گرایانه نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ناکام مانده و از یکسو گرانی و تورم لجام گسیخته و از سوی دیگر شرایط بین المللی امان مردم را بریده است، تنها راه توفیق خود را در توسل به باورهای مذهبی و بزرگ کردن شخصیت خود برای اعمال قدرت می داند و برای این منظور باید برای خود به هر وسیله ممکن یک شخصیت مصنوعی شجاع ،قهرمان و کاریزماتیک دست و پا نماید تا از این طریق بتواند تحسین و تمجید مخاطبانش را جلب کرده و آنها را مجذوب خود کند و به آنها بباوراند که شخصیت ممتازی دارد تا در آنها گرایش به تمکین و تسلیم نسبت به او ایجاد شود. از آنجا که از حیث فیزیکی نسبت به او کور نظری های منفی وجود دارد و فاقد سابقه و عملکرد در خشانی است که به او قدرت رهبری دهد،لاجرم باید بطور موثری به دیگران وانمود و یا القاء نماید که با یک منبع قدرت و ماورای طبیعی خارج از دسترس دیگران زابطه دارد، چنانکه پیش از این ژاندارک و مک آرتور و فلیپ دوم به این روش عمل کرده بودند؛ طرح سناریوی زیر در اجلاس اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز برداشت نویسنده این یادداشت را تقویت می کند؛
يادداشت تند منتجبنيا به رئيسجمهور
ـ۴۲۷ کلیک
tabnak.ir
اين مطلب به دنبال طرح برخي مباحث خرافهگرايانه در سالهاي اخير در كشور نگارش يافته و به نقد اين انديشهها پرداخته است. كه در ادامه آن با طرح چند سوال از رئيسجمهور و استمداد از علما و مراجع تقليد آفات رواج اين خرافات گوشزد شده است. بدون شك علماي بزرگوار شيعه در طول تاريخ تشيع، پاسداران حريم عقايد و احكام اسلام و مذهب شيعه بوده و در برابر هرگونه كجانديشي و كجروي به شدت مقابله كرده و در اين راه جمع زيادي از بهترين آنان به شهادت رسيدهاند. يكي از انحرافات و كجانديشيهاي ديني، ظهور بدعت در دين و افزودن به مفاهيم و احكام اسلام و مذهب توسط شيادان و فرصتطلبان بوده است كه به حكم «اذا ظهرت البدع فللعالم ان يظهر علمه و الا فعليه لعنه الله» عالمان ديني با تمام قدرت بدعتها و نوآوريهاي غيرديني به نام دين را زدوده و دست پليد بدعتگذاران را كوتاه كردهاند. از اين رو، سلاطين، پادشاهان و قدرتهاي جهاني تاكنون نتوانستهاند ساحت مقدس اسلام، تشيع و اهل بيت عصمت و طهارت را ملكوك و مخدوش سازند. يكي از عقايد شيعه كه ميتوانست وسيله سوءاستفاده شيادان واقع شود اعتقاد به اصل مهدويت و انديشه مترقي و حركتساز انتظار فرج است كه همه طرفداران اديان آسماني به نحوي اين عقيده را داشته و در انتظار منجي عالم بشريت ميباشند. در روايات رسيده از ائمه طاهرين عليهم السلام، ضمن تاكيد فراوان بر اصل مهدويت و بشارت قطعي به ظهور حضرت ولي عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف، به منظور پيشگيري از هرگونه انحراف و سوءاستفاده افراد از اين عقيده ريشهدار، توصيههاي اكيدي به عمل آمده است،